ИЩУ ХОСТИНГ

Вы приобритаете домен у хостера или отдельно привязываете?

• Всего проголосовало
    45
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Хостинг необходимо выбирать в зависимости от того что быдешь размещать, т.е. подбирать под свои нужды...

Я, например, сейчас пользуюсь Bluehost, раньше пользовался Hostmonster и оба хостинга меня вполне устраивают, тем более по таким ценам (Блухост почти 4$/мес.).

Ну я бы не сказал что 4бакса за хостинг дёшего!

Страницы на пхп, кешируются и обновляются раз в час.
Есть конечно пара скриптов, которые генерируются для каждого пользователя отдельно: подписка на новости, платёжные данные.

Ардес проекта могу дать только ближе к запуску, пока всё секретно :)

Раз уж речь пошла о nginx
Посоветуйте ось, есть выбор из:
debian 4
debian 5
suse 11
fedora 9
gentoo 2008

Ищю нормальный хостинг. Кто работал с belihost.ru? Хотел бы услышать мнение людей которые хостятся у них.

На рахунок hostpro

hostpro.ua - Одного разу було потрібно розмістити кілька чужих сайтів, які до того працювали на безкоштовному хостингу . Почав шукати українського хостера і вирішив спробувати щось новеньке. Натрапив на сайт hostpro.ua, він мені одразу сподобався дизайном та й ціни в принципі нормальні. Також додало довіри те що їх домен зареганий в зоні UA. Замовив хостинг на місяць. Практично цілий день переносив сайти, трохи намучився через те що ресурси побудовані на специфічних двигунцях, з налаштуванням яких виникали проблеми. Перші враження про хостинг: Ftp працює швидко але самі сайти тормозять через недостатнє виділення ресурсів. Пройшло кілька днів і один з адмінів написав мені листа який мене просто шокував, розказує що мої сайти буцімто використовують дуже багато потужностей сервера і я повинен їх оптимізувати, це при тому що сумарна кількість відвідувачів не перевищувала 15 чоловік в добу , цікаво що до цього сайти прекрасно функціонували біля року на безкоштовному хостингу freehostia.com, і тормозів було набагато менше. Саме це я написав адміну і пояснив що нема шо там оптимізовувати, відповіді не було. Один з моїх друзів якраз добре розбирається в подібних моментах, я надав йому дані доступу та попросив промоніторити ситуацію, через добу він повідомив мене що навантаження на сервер від моїх сайтів практично нульове, і точно не перевищує норму, але пізно - адміністратор hostpro заблокував мій акаунт. Результат звернення в службу підтримки це ігнорування та багатократний повтор фрази " Ваши сайты создали очень большую нагрузку на сервер, До свидание " . Блін, мені не було так шкода тих кількох баксів як витраченого на усе це часу.

Найкращий украънський хостер це Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся . Користуюся 1 рік, задоволений усім, сапорт на вищому рівні, постійно в онлайн. Лінк реферальний.

пробовал штук 5 укр хостов. Честно говоря, редко встретишь нормальный саппорт

никому не встречался укр. хост под сателиты ?
так что бы доменов анлим, и места от 1 гб, только не сильно дорого, VIP тарифы с 10 гб, все анлим за 10-20$ не подходят, ищу что то на подобие WMZ-Host, QQHost и иже с ними.
Сам пока из удовлетворяюших вышеприведенным условиям встречал только такие в UAIX:

было бы не плохо найти еще подобного рода в UAIX

Для разработки магазинов на Magento и демонстрации заказчику промежуточных результатов я использую хостинг Агава, тариф Profy.
Заказчики же пока предпочитают выбирать хостинг на своё усмотрение:)
Например, магазин доставки цветов на движке Magento Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся размещён на хостинге SpaceWeb.

никому не встречался укр. хост под сателиты ?
так что бы доменов анлим, и места от 1 гб, только не сильно дорого, VIP тарифы с 10 гб, все анлим за 10-20$ не подходят, ищу что то на подобие WMZ-Host, QQHost и иже с ними.
Сам пока из удовлетворяюших вышеприведенным условиям встречал только такие в UAIX:
*** скрытое содержание ***
было бы не плохо найти еще подобного рода в UAIX

в UA-IX ненайдете, wmzhost брал в аренду сервера по 35-50$, а в украинет они по 100-150$. А теперь подумайте кому вы нужен со своим анлимом за доллар. :)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху