- Автор темы
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Будь спок, зарегистрирую через полгода.Заіпав. Можеш зареєструвати, зареєструй.
Читай уважно тему. Не будь оленем.
Сам писав.Уверен в своей правоте - флаг в руки
Для просмотра ссылки Войдиили Зарегистрируйся #Для просмотра ссылки Войдиили Зарегистрируйся Дітсали.
По-перше: я х.. знаю що Ви парите по посиланнях.
По-друге: Печатка сатвиться поверх напису МП.
По-третьє: Тут спілкуються з приводу авторських прав на РНР. Якщо Ви вважаєте, що виданий Вам сертифікат посвідчує авторські права на РНР скрипт Ви сильно помиляєтесь. Там такого ненаписано, а більше того ненаписано навідь того, що воно вікористовує РНР.
Давайте перестанемо слати всі наявні скертифікати.
Для просмотра ссылки Войдиили Зарегистрируйся#Для просмотра ссылки Войдиили Зарегистрируйся
Мова йде не про операційні системи, а взагалі про комп'ютер.
Велике побажання. Перед тим як щось писати УВАЖНО читаємо тему. :read:
Не потрібно слати сертифікати на реєстрацію авторських прав на велосипед.
Якщо Вит вважаєте, що Вам видали сертифікат на реєстарцію авторських прав на РНР скрипт - звертаємось, спробуємо визнати такий недійсними.
Я бы с радостью, но у меня нет автотараЯкщо коротко. Читай уважно підпис під своїм автотаром.
Не говори что мне делать и я не скажу куда тебе пойти.Зареєструєш, читай ще раз тему, потім пиши.
Пусть, не зря говорят "дурака учить - только портить" (с) народная мудрость.Законом України «Про авторське право і суміжні права» передбачено певні характеристики щодо визначення того на що можливо тримати авторські права. Якщо там немає права отримати авторство на велосипед, ви його не отримаєте. Зрозуміло ?
Может чего умного скажешь по топику вместо вывешивания тряпок, которые итак прочитать можно и нужно?Развели спор на ровном месте!