Помощь Посоветуйте бесплатный SMTP сервер для PS 1.7

Для користувачів з України добре працює безкоштовний SMTP від SendPulse.
Обмеження: 12 000 повідомлень в місяць, максимум 50 на годину.

Для користувачів з України добре працює безкоштовний SMTP від SendPulse.
Обмеження: 12 000 повідомлень в місяць, максимум 50 на годину.
Чи я шось не зрозумів, чи воно так працює?
Вони не дають пошту для використання на сайті для відправки. Я при реєстрації вводив свою коректну пошту.
Я так розумію з неї будуть відправлятись листи. Але в такому випадку вона і так відправляється. Просто інодііснують обмеження. Мені нещодавно заблокували, бо типу спам. Писав в сапорт, розблокували.

Чи я шось не зрозумів, чи воно так працює?
Вони не дають пошту для використання на сайті для відправки. Я при реєстрації вводив свою коректну пошту.
Я так розумію з неї будуть відправлятись листи. Але в такому випадку вона і так відправляється. Просто інодііснують обмеження. Мені нещодавно заблокували, бо типу спам. Писав в сапорт, розблокували.
Так, реєструєтесь на свою, будь яку пошту, додаєте домен, з якого будуть відправлятися листи, налаштовуєте DKIM та SPF записи, і потім, в престі прописуєте їх сервер smtp-pulse.com, порт і логін/пароль.
Мене ніколи не блокували, тільки іноді впирався в ліміти (під час високого сезону продажів, більше 50 листів на годину), в такій ситуації купував на місяць платний тариф 300 грн, і все працювало далі.

P.S. Зараз я перейшов на SMTP сервер від Hostinger (використовую їх пошту для домену, найдешевший варіант, як на мене), там немає лімітів, як на безкоштовному тарифі SendPulse.

Так, реєструєтесь на свою, будь яку пошту, додаєте домен, з якого будуть відправлятися листи, налаштовуєте DKIM та SPF записи, і потім, в престі прописуєте їх сервер smtp-pulse.com, порт і логін/пароль.
Мене ніколи не блокували, тільки іноді впирався в ліміти (під час високого сезону продажів, більше 50 листів на годину), в такій ситуації купував на місяць платний тариф 300 грн, і все працювало далі.

P.S. Зараз я перейшов на SMTP сервер від Hostinger (використовую їх пошту для домену, найдешевший варіант, як на мене), там немає лімітів, як на безкоштовному тарифі SendPulse.
Так у вас хостінг я так розумію. В мене свій сервер.

Так у вас хостінг я так розумію. В мене свій сервер.
Ні, ви щось не так зрозуміли. у мене не shared hosting, у мене VPS
І це ніяк не впливає на можливість використовувати SMTP від SendPulse.

А у вас який сервер? В офісі, в 19" стійці стоїть HP або Dell? Чи теж VPS?)

Ні, ви щось не так зрозуміли. у мене не shared hosting, у мене VPS
І це ніяк не впливає на можливість використовувати SMTP від SendPulse.

А у вас який сервер? В офісі, в 19" стійці стоїть HP або Dell? Чи теж VPS?)
Дома стоїть. HP. На ньому Proxmox. Далі зараз CloudPanel.

Насправді, не має значення, на чому у вас сайт працює.
Якщо працює преста - є можливість прописати кастомний SMTP сервер.
Тому розбирайтесь з SendPulse, для невеликої кількості відправок чудовий варіант.
Ось ці налаштування треба прописати в престі:

Screenshot_1.png

Ну і в налаштуваннях SendPulse додайте свій домен, з якого будете відправляти пошту, та пропишіть для нього необхідні записи SPF та DKIM:
Screenshot_2.png

Назад
Сверху